Οι καλύτερες fashion bloggers άνω των 40

Οι καλύτερες fashion bloggers άνω των 40

Click here for post in English (Αγγλικα)

Ποιος είπε ότι η μόδα είναι μόνο για τα νεαρά κορίτσια; Και ποιος είπε ότι οι γυναίκες πάνω από μια ηλικία πρέπε να ντύνονται “κάπως”; Αν νομίζετε κάτι τέτοιο, να σας συστηθώ: είμαι η Ελεάννα και είμαι fashion blogger. Παρεμπιπτόντως είμαι και 44 χρονών. Στις μέρες μας, πολλές γυναίκες διατηρούν τη ζωντάνια, τη δημιουργικότητα και το στυλ τους σε μεγαλύτερη ηλικία παγκοσμίως! Μάλιστα είμαστε πια τόσες πολλές που έχουμε όνομα: είμαστε οι perennials (αειθαλείς). Όπως η νεότερη γενιά από εμάς είναι οι millennials.

Dress: Mango // Boots: Stradivarius // Handbag: My mom’s // Photo: Konstandinos Skourtis

Πριν καιρό, μια κοπελίτσα μου είπε για κάποια κοινή γνωστή μας: “πώς είναι δυνατόν παντρεμένη γυναίκα με παιδιά, άνω των 30, να μας το παίζει fashion blogger”.  Για τα 40 ούτε λόγος δηλαδή! Πιο πρόσφατα, μια άλλη φίλη μού είπε “ε, δεν είμαστε όλες fashion bloggers όπως εσύ για να ντυνόμαστε σύμφωνα με τη μόδα”.

Πρώτα και κύρια, δεν ήξερα ότι υπάρχει όριο ηλικίας στο στυλ ή ότι πρέπει να είσαι fashion blogger για να φροντίζεις τον εαυτό σου και την εμφάνισή σου. Έπειτα, δεν ήξερα ότι το blogging (και δη το fashion blogging) είναι κλειστό επάγγελμα, όπως ας πούμε οι συμβολαιογράφοι και οι φαρμακοποιοί, για να επιτρέπεται υπό όρους.

Οι γιαγιάδες κι οι προγιαγιάδες μου ντύνονταν με τα trendy ρούχα της εποχής τους ανεξάρτητα την ηλικία τους. Κι ήταν παντρεμένες με παιδιά. Άρα δεν είναι θέμα χρόνου ή ηλικίας. Ούτε όμως και θέμα χρημάτων. Γιατί δεν είναι ανάγκη να φοράς haute couture για να είσαι καλοντυμένη. Ουσιαστικά είναι θέμα προτεραιοτήτων. Πόσο σημαντικό είναι για σένα να είσαι περιποιημένη; Για ποιον ντύνεσαι; Για τους άλλους (λάθος) ή για σένα (σωστό); Μήπως αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα είναι ότι έχεις βάλει σε προτεραιότητα όλους τους άλλους αντί για τον εαυτό σου; Δεν νομίζεις ότι σου αξίζει λίγη περιποίηση τελικά;

Ας δούμε όμως τις 12 top διεθνείς fashion bloggers άνω των 40 με το εντυπωσιακό κι αειθαλές (aka perennial) στυλ:

The Fabulous 40s

Mama in heels – www.mamainheels.com

Mama in heels

Mama in heels

glam up your lifestyle – www.glamupyourlifestyle.com

glam up your lifestyle

glam up your lifestyle

Not Dressed As A Lamb – www.notdressedaslamb.com 

Not Dressed As A Lamb

Not Dressed As A Lamb

Funky Forty – funkyforty.com

Funky Forty

Funky Forty

 

The Fabulous 50s

The Middle Page – the-middlepage.com

The Middle Page

The Middle Page

Retro Chic Mama – www.retrochicmama.com

Retro Chic Mama

Retro Chic Mama

Chic Over 50 – chicover50.com

Chic Over 50

The Silver Stylist – madeuplove.com

The Silver Stylist

The Silver Stylist

 

The Fabulous 60s

Accidental Icon – www.accidentalicon.com

Accidental Icon

Accidental Icon

Lady Of Style – www.ladyofstyle.com

Lady Of Style

Lady Of Style

Style Crone – stylecrone.com

Style Crone

Style Crone

Senior Style Bible – www.seniorstylebible.com

Έπομένως έχουμε μέλλον κορίτσια και μην ξανακούσω κανέναν να λέει “αυτό δεν είναι της ηλικίας σου”! Το στυλ δεν έχει όριο ηλικίας! ❤️

Σειρά σου: τι γνώμη έχεις για το ντύσιμο και το στυλ σε κάθε ηλικία; 

Share:

Comments welcome!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.