Όροι Συνεργασίας με Brands

Όροι συνεργασιών με εταιρίες

Για το blog Happily Chic

Ως ιδιοκτήτρια του lifestyle blog Happily Chic και blogpreneur, χαίρομαι να συνεργάζομαι με εταιρίες προς όφελος και ενημέρωση των αναγνωστών μου. Για το λόγο αυτό και για μια όσο το δυνατόν πιο αμοιβαία ωφέλιμη και απρόσκοπτη συνεργασία, ισχύουν οι παρακάτω όροι:

 1. Θεματολογία blog
  Η θεματολογία του blog είναι η γυναικεία μόδα & ομορφιά και γενικότερα το κομψό & καλαίσθητο lifestyle. Προτάσεις συνεργασίας ή αποστολή δειγμάτων από άλλους τομείς δραστηριότητας θα εξετάζονται ανά περίπτωση.
 2. Δημοσίευση δελτίων τύπου
  Ως γνωστό, τα blogs δεν είναι παραδοσιακά περιοδικά. Η όλη επιτυχία τους ως μορφή επικοινωνίας είναι το προσωπικό στοιχείο της ζωής του/της blogger. Επομένως, η φιλοσοφία ενός blog δεν συνάδει με την απλή αναδημοσίευση δελτίων τύπου, αλλά ούτε και οι αναγνώστες ενδιαφέρονται για τέτοια άρθρα. Κατά συνέπεια, στο Happily Chic δεν θα γίνεται κανονικά αναδημοσίευση δελτίων τύπου, εκτός αν συνοδεύονται από δείγμα του προϊόντος ή της υπηρεσίας, ώστε να μπορεί να υπάρχει το στοιχείο προσωπικής εμπειρίας. Μια εξαίρεση αποτελούν δελτία τύπου όπως αυτά για νέες κολεξιόν ανά σεζόν ή παρεμφερή. Πάντα η οποιαδήποτε δημοσίευση δελτίου τύπου είναι στη διακριτική ευχέρεια της ιδιοκτήτριας του ιστοτόπου, άσχετα αν αυτά συνοδεύονται από δείγμα προϊόντος/υπηρεσίας ή όχι.
 3. Δείγματα προϊόντων ή/και υπηρεσιών
  Η αποστολή δώρων και δειγμάτων ή η χρήση υπηρεσιών είναι ευπρόσδεκτη αλλά υπό τον όρο ότι είναι για δοκιμή και μόνο. Η αποδοχή δώρων ή υπηρεσιών δεν ενέχει καμία απολύτως υποχρέωση για την blogger. Είναι καθαρά στη διακριτική ευχέρεια της ιδιοκτήτριας του blog αν θα γίνει η οποιαδήποτε ενημέρωση των ακολούθων της για το προϊόν ή υπηρεσία που έλαβε, είτε με άρθρο στο blog ή οποιουδήποτε είδους κοινοποίηση στα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό περιλαμβάνει και τις εφήμερες κοινοποιήσεις τύπου “stories”. Το είδος και ο αριθμός τυχόν κοινοποιήσεων ή η δημοσίευση άρθρων είναι ανάλογα του κατά πόσο έχει ενθουσιάσει το συγκεκριμένο προϊόν ή υπηρεσία την blogger, καθώς και το διαθέσιμο χρόνο στη δεδομένη στιγμή. Εξαιρούνται φυσικά τα προϊόντα ή υπηρεσίες που η blogger αυτοβούλως ζήτησε να τις αποσταλλούν για δοκιμή.
 1. Αποστολή δειγμάτων με υποχρέωση δημοσίευσης
  Αποστολή δειγμάτων ή χρήση υπηρεσιών που συνοδεύεται από την οποιαδήποτε απαίτηση για κοινοποίηση του προϊόντος/υπηρεσίας ή επισήμανση της εταιρίας, είτε στο blog είτε στα social media, καθώς και προτάσεις για τη διοργάνωση διαγωνισμών, θα λαμβάνεται υπ’όψιν μόνο αν συνοδεύεται από σαφές πλαίσιο budget.  Δεν γίνονται δεκτές προτάσεις για δημοσίευση άρθρων στο blog ή αναρτήσεων στα κοινωνικά δίκτυα με στόχο απλά την “αλληλοπροώθηση” ή “αλληλοϋποστήριξη” blogger και brand. Μόνη εξαίρεση η περίπτωση όπου η αξία του δώρου που προτείνεται από την εταιρία είναι σημαντική και ισοδυναμεί ή ξεπερνάει το ποσό αποζημίωσης της εργασίας που κανονικά θα απαιτούσε το project, πάντα στη διακριτική ευχέρεια της blogger.
 2. Δεν γίνονται δεκτές προτάσεις για δημοσίευση άρθρων τύπου “link building”.
 3. Αποδοχή όρων και αλλαγές
  Οποιαδήποτε αποστολή δώρων ή πρόταση χρήσης υπηρεσιών θα αποτελεί αυτόματα και αποδοχή των παραπάνω όρων. Η ιδιοκτήτρια του ιστοτόπου αυτού διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει τους όρους συνεργασίας κατά το δοκούν και ανά πάσα στιγμή. Σε περίπτωση αλλαγών, οι ενδιαφερόμενες εταιρίες θα ενημερώνονται μέσω αυτής της σελίδας ή όπου είναι τεχνικά και νομικά δυνατόν, μέσω επικοινωνίας με ηλεκτρονικά μηνύματα. Παρακαλείστε να επισκέφτεστε τακτικά αυτή τη σελίδα για να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές στους όρους συνεργασίας.

Στην περίπτωση που συμφωνείτε με τους όρους συνεργασίας και επιθυμείτε να συνεργαστείτε μαζί μου, παρακαλώ επικοινωνήστε στέλνοντας μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας του blog ή στη διεύθυνση eleanna(@)happilychic(.)com.

Τελευταία ενημέρωση: Οι ανωτέρω όροι ενημερώθηκαν από την Ελεάννα Γιαννοπούλου, ιδιοκτήτρια του blog Happily Chic, την 29η Μαϊου 2018