Andydote Mid-Season Party: άρωμα δημιουργικής Ελλάδας!

Andydote Mid-Season Party: άρωμα δημιουργικής Ελλάδας!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 14 Ιουνίου το πρώτο Andydote Mid-Season Party. Είχα τη μεγάλη χαρά να είμαι προσκεκλημένη. Στο Andydote Mid-Season Party, που έγινε στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αθηναϊς, 30 Έλληνες δημιουργοί μόδας παρουσίασαν τις τάσεις για τον επόμενο χειμώνα. Η εκδήλωση λειτουργεί σαν γέφυρα μεταξύ των δυο διαδοχικών εμπορικών εκθέσεων μόδας Ιανουαρίου και Σεπτεμβρίου. Στόχος της, όπως και στόχος των εκθέσεων, είναι η προώθηση Ελλήνων δημιουργών μόδας.

Με την αγαπημένη μου Τέρυ Παγανοπούλου από το Vesper.gr (αριστερά)

 

Το Andydote Mid-Season Party

Το Andydote Mid-Season Party πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών. Φυσικά προσέλκυσε σημαντικό αριθμό ανθρώπων του χώρου της μόδας, όπως η κα. Δομηνίκη Βασιαγεώργη (ενδυματολόγος), η κα. Κατερίνα Παπανικολάου (ενδυματολόγος), ο κ. Δημήτρης Στρέπκος (Celebrity Skin), αλλά και κόσμο των media και της τηλεόρασης, όπως η κα. Έλενα Παπαβασιλείου, η κα. Ρένια Τσιτσιμπίκου, η κα. Στέλλα Meligan. Πολύ σημαντική ήταν η υποστήριξη της ΕΡΤ, που κάλυψε τηλεοπτικά την εκδήλωση, καθώς και των ΑΠΕ-ΜΠΕ, Pathfinder, Fashion Daily, Cosmopoliti, Popaganda και K-Mag για το επικοινωνιακό σκέλος του event.

Η διοργανώτρια του Andydote, κα Αντιγόνη Βιντιάδη.

Η σχεδιάστρια Angie Andritsopoulou (δεύτερη αριστερά) και άλλοι Έλληνες δημιουργοί μόδας

 

Η διοργανώτρια Αντιγόνη Βιντιάδη ανάμεσα στις αγαπημένες μου Χάρις Μακράκου (αριστερά) και Κατερίνα Μαντά (δεξιά) από το K-mag.gr

Να σημειώσω εδώ ότι η διοργανώτρια της εκδήλωσης, η κα. Αντιγόνη Βιντιάδη είχε μια ιδιαίτερα αξιόλογη πρωτοβουλία. Μαζί με τον κ. Κυριάκο Πλάντζο, Διευθυντή Πωλήσεων των Πηγών Κωστηλάτας, προσέφεραν ως χορηγία δύο αναπηρικά αμαξίδια στο Χαμόγελο του Παιδιού! Γι’ αυτό το λόγο, στην εκδήλωση ήταν και εκπρόσωπος του Χαμόγελου, κ. Σοφοκλής Παναγιώτου, που παρέλαβε τα αμαξίδια. Ποιος είπε ότι η μόδα δεν κάνει καλό;

Μια γιορτή για την Ελληνική δημιουργικότητα

Eugene Wood Sunglasses

Η δημιουργικότητα των Ελλήνων σχεδιαστών είναι πραγματικά αξιοθαύμαστη και αξίζει κάθε υποστήριξη από όλους μας. Στην εκδήλωση είχα την ευκαιρία να δω από κοντά αγαπημένους Έλληνες δημιουργούς και την πολύ ενδιαφέρουσα και πρωτότυπη δουλειά τους. Από ρούχα μέχρι κοσμήματα κι από τσάντες μέχρι γυαλιά ηλίου, κάθε περίπτερο που επισκέφτηκα είχε και κάτι ενδιαφέρον να μας πει.

Πολλά αγαπημένα ονόματε συμμετείχαν στο Andydote Mid-Season Party, όπως Barbora, Ofilia’s, Iosifina, Blufleur, MagdaleneD, The Motley Goat, Nassos Ntotsikas, Indiego, Drama Queen, Comsi, Arpyes , Imisi, Rena Argyri, Mallory, Senhandmade, The Penguin Stories, Eugene Wood Sunglasses, Mvm Swimwear, Individual Artleather, Retro Junkie, Mummy’s Boyfriend, Lookseri, Chaton, Maliya, Zoya, Marivee, 3rd Floor, Barrier Bags, Ananke, Mille Luci, Petalooda.

 

Διάβασε επίσης: Η νέα συλλογή κοσμημάτων MaLiYa Nebulae

Έτσι, με ένα δροσιστικό ποτό της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας στο χέρι (αγαπημένος μηλίτης Strongbow!), περιηγήθηκα στα stand των Ελλήνων δημιουργών. Βέβαια, τόσο περπάτημα ανοίγει την όρεξη. Ευτυχώς η Era Nuts είχε φροντίσει γι’αυτό. Σακουλάκια με υγιεινά σνακ μας περίμεναν στο stand της αγαπημένης εταιρίας. Τα τσιπς αποξηραμένης μπανάνας πήγαιναν τέλεια με το δροσερό μηλίτη! Φυσικά, πάντα υπό τον ήχο των άψογων μουσικών επιλογών του DJ Panos Gourousis.

Όμως οι εκπλήξεις δεν τελείωσαν στο χώρο της εκδήλωσης! Φεύγοντας, μας πρόσφεραν ένα εντυπωσιακό goodie bag, γεμάτο από ιδιαίτερα δώρα των Schwarzkopf, Fa, Zoya, Era Nuts, Athens Insider, 3rd Floor, Laouta, MVM Swimwear, Imisi Bracelets, Maliya fashion, Barrier Bags, Nassos Ntotsikas, The Motley Goat, Exeis Ena Lastichaki? και Eugene Wood Sunglasses.

Info:

Η επόμενη έκθεση Andydote Fashion Fair πρόκειται να πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο από τις 8 έως τις 11 Σεπτεμβρίου 2017. To Andydote Mid-Season Party πραγματοποιήθηκε με την διοργανωτική υποστήριξη του Πρακτορείου Fashion Assured.

Share:

Comments welcome!