17 σειρές στο Netflix ιδανικές για καλοκαιρινό τηλε-μαραθώνιο

17 σειρές στο Netflix ιδανικές για καλοκαιρινό τηλε-μαραθώνιο

Αύγουστος, μήνας διακοπών. Μπορεί να είσαι σε νησί, σε βουνό ή ακόμα και στην πόλη. Δεν έχει σημασία. Το σημαντικό είναι ότι είσαι σε διακοπές! Ευκαιρία δηλαδή για ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα. Με οποιονδήποτε τρόπο μπορείς. Αν δεν τα έχεις καταφέρει να είσαι σε κάποια εξωτική (ή όχι) παραλία αυτές τις μέρες, σου βρήκα 17 σειρές στο Netflix που θα σε βοηθήσουν να αποδράσεις. Έστω και νοερά!

Έχω διαλέξει ένα μείγμα. Έχουμε δράση, πολιτικά θρίλερ, μυστήριο, βαμπίρ, φαντασία, ρομαντικά εποχής… Από όλα, για όλα τα γούστα! Ίσως κάποιες σειρές τις έχεις ήδη δει, αλλά αν είσαι σαν κι εμένα, δεν σε πειράζει να ξαναδείς τους αγαπημένους σου πρωταγωνιστές. Είναι σαν να ξαναδιαβάζεις ένα παλιό κι αγαπημένο βιβλίο, ή να ξανανασυναντάς ένα καλό φίλο μετά από καιρό.

Οι 17 σειρές, ιδανικές για έναν καλοκαιρινό τηλε-μαραθώνιο είναι οι παρακάτω (σε τυχαία σειρά):

Designated Survivor

Suits

Sherlock

Outlander

Timeless

Gossip Girl

Shooter

Limitless

Pretty Little Liars

The Originals

Stranger Things

The Crown

Supergirl

The Fall

The Good Wife

Gilmore Girls

Orange is the new black

Με την ευκαιρία να σε ενημερώσω ότι έρχεται σύντομα ο δεύτερος κύκλος του The Crown, μιας και το συμπεριέλαβα στη λίστα. Από το τρέηλερ φαίνεται πολύ ενδιαφέρων ο νέος κύκλος. Επίσης, μην ξεχνάς ότι, αν είσαι φαν του original Gilmore Girls, υπάρχει διαθέσιμος κι ο νέος κύκλος (μάλλον κι ο τελευταίος – κλαψ!), με τον τίτλο “Gilmore Girls: A Year in the life”. Η αλήθεια είναι ότι το τέλος ήταν πολύ απότομο και δημιούργησε περισσότερα ερωτήματα από όσες απαντήσεις έδωσε. Επομένως ζούμε με την ελπίδα ότι αυτό δεν θα είναι το “τελικό” τέλος.

Τώρα το μόνο που λείπει για να είναι τέλειο το Netflix είναι να αρχίσει να κάνει streaming και το Game of Thrones. Μετά δεν θα ξαναβγώ από το σπίτι!

Πώς σου φαίνεται η λίστα μου; Εσύ με ποια σειρά θα ήθελες να κάνεις τηλε-μαραθώνιο;

2 Comments

  1. mia maria
    10 Σεπτεμβρίου 2017 / 9:42 μμ

    Gilmore girls! Το θέλω το ρομαντικό μου, τι να κάνουμε 🙂

    • 12 Σεπτεμβρίου 2017 / 12:00 πμ

      Αχ σε νιώθω! Κι εμένα είναι από τα αγαπημένα μου αυτό 🙂 Σήμερα επίσης άρχισε η τρίτη σεζόν του Outlander στο Netflix!

Comments welcome!